Have questions or want to discuss cycling? Join Now or Sign In to participate in the BikeRide community.

New: Take part in the September Giveaway for Vvolt Sirius E-bike valued at $2999


Posting "Question" - Error Message(s)
#1
Alex

You have what looks to be a very interesting web site.

I took the time to write up a problem I experienced on a new Jamis Aurora Elite and the NVO Component ATS Stem System to post as a question.

I clicked send and it immediately stated I could only send one email every five minutes. I had not sent one email at all. My entire description simply vanished due to what appears to be a glitch with your system.

I was considering becoming a subscriber, but this experience all but ensured that I wait and make sure your web site is functional and would be available to provide solutions for me and repair issues. Throwing my "Request" in the trash after making sure it was written clearly with appropriate details is not a confidence booster.

I attempted to use "Contact" and received the same error message. My message to "Contact" (see this and above and it is only there because I copied it this time.) when submitted was thrown into "You can only post a message every five minutes."

So I will post it here and see if I receive a response and a solution to the error message.

Sincerely
Fred Thomas

After clearing all of my browser history, cookies and data and then logging back in I am able to post to a thread.

Appears there are obviously some bugs in the system from having to rebuild things.
  Reply
#2
Hi Fred,

I'm really sorry to hear that you wasted time because of the website software. I feel your pain, it's happened to me before. I'll see what I can do to troubleshoot this. Appreciate the feedback Smile
  Reply
#3
(08-31-2015, 10:47 PM)Alex Ramon Wrote:  Hi Fred,

I'm really sorry to hear that you wasted time because of the website software. I feel your pain, it's happened to me before. I'll see what I can do to troubleshoot this. Appreciate the feedback Smile

Alex,

Thanks for the speedy response. After logging in again I am now able to make posts in the forum.

It must be a real pain to go through what you did with your server.

Thanks again!

(08-31-2015, 10:47 PM)Alex Ramon Wrote:  Hi Fred,

I'm really sorry to hear that you wasted time because of the website software. I feel your pain, it's happened to me before. I'll see what I can do to troubleshoot this. Appreciate the feedback Smile

Alex, as a side note I sincerely want to thank you for responding so promptly. Now that is a confidence booster!

Cheers
Fred
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread
Author
Replies
Views
Last Post
 
988
05-22-2022, 03:34 PM
Last Post: Nicholas
 
8,271
09-09-2011, 12:29 PM
Last Post: nfmisso

Forum Jump:

[-]
10 Latest Posts
Please allow me to introduce myself
Today 02:21 AM
What are your best biking places in your...
10-03-2022 10:00 PM
650B vs 650C which one is perfect for mo...
10-03-2022 09:54 PM
Schwinn Le Tour sagging chain
10-03-2022 09:06 PM
What was your first bicycle?
10-03-2022 08:21 AM
bike riding is a fun! isn't it ???
10-01-2022 02:16 PM
Campagnolo Freehub Lockrings
10-01-2022 05:13 AM
Biking and running apps
09-30-2022 08:27 PM
Newbie
09-30-2022 08:20 PM
Campy 10 speed cassettes
09-30-2022 09:53 AM

[-]
Join BikeRide on Strava
Feel free to join if you are on Strava: www.strava.com/clubs/bikeridecom

[-]
Top 5 Posters This Month
no avatar 1. Jesper
22 posts
no avatar 2. ichitan
15 posts
no avatar 3. ReapThaWhirlwind
6 posts
no avatar 4. jasmin122
4 posts
no avatar 5. Derrick
3 posts