Have questions or want to discuss cycling? Join Now or Sign In to participate in the BikeRide community.

New: Take part in the November Giveaway for the Fiido D11 folding sport e-bike


I can't see the buttons for text options etc.
#1
When I first joined the forum there were buttons for quotes, links, images etc., but they are no longer there. I've looked all through my profile, cleared cookies, tried a different browser etc. no joy. What's happened?

For example, here's how I see the post new topic page:
  Reply
#2
That is very odd. I just tried posting a new thread and they are there. Hmmm, I'll see what I can find out from the software's support forums.
  Reply
#3
Hi Alex,

Any luck with this?
  Reply
#4
No, I haven't heard back from the forum developers yet. I'll post here when I hear something... very odd problem. You should still be able to post regular text in the meantime. Which function from the toolbar were you hoping to use?
  Reply
#5
Quote:Which function from the toolbar were you hoping to use?

All of them I guess. I'm pretty familiar with forums and they all use similar tags so at the moment I'm typing them in, which is a bit labourious.
  Reply
#6
EDIT: Check something
(06-02-2010, 09:02 AM)xerxes Wrote:  When I first joined the forum there were buttons for quotes, links, images etc., but they are no longer there. I've looked all through my profile, cleared cookies, tried a different browser etc. no joy. What's happened?

For example, here's how I see the post new topic page:

Hmmm that is strange. Have you installed any addon tool bars or anything like that?
Good maintenance to your Bike, can make it like the wheels are, true and smooth!
  Reply
#7
No I haven't made any changes to my system since joining the forum.
  Reply
#8
I still haven't heard back from support. These forums are made with free software so I suspect we may not hear back. Any chance you have javascript disabled in your browser? If not maybe try a different browser or try from a friend's computer and see if either of those helps.
  Reply
#9
I don't have anything disabled and I get all the text options on another forum, although that is using phpBB not MyBB, strange.
  Reply
#10
Hmmm, yes it is odd. I would try logging in from a completely different computer and see if it works.
  Reply


Forum Jump:

[-]
10 Latest Posts
Seeking recommendations
Yesterday 06:18 PM
Please help me identify this old bicycle...
Yesterday 02:46 AM
What is your dream cycling destination?
Yesterday 02:33 AM
LYGIE AND ATALA WINTER PROJECTS
11-30-2021 10:34 AM
Yet another bike ID thread (Pseudo-Batta...
11-30-2021 06:18 AM
Schwinn meridian fork replacement
11-30-2021 12:41 AM
Help! Trying to identify this bike
11-29-2021 07:20 PM
New Memeber
11-27-2021 06:51 PM
Budget Carbon Frames! ...who has bought...
11-26-2021 12:45 AM
Cycling motivation through the dark mont...
11-25-2021 06:28 PM

[-]
Join BikeRide on Strava
Feel free to join if you are on Strava: www.strava.com/clubs/bikeridecom

[-]
Top 5 Posters This Month
no avatar 1. ReapThaWhirlwind
27 posts
no avatar 2. Jesper
17 posts
no avatar 3. jeffg
10 posts
no avatar 4. steven chen
6 posts
no avatar 5. Criminal
5 posts